elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Col·lectiu-Compromís proposa que es compre un camió de la brossa en lloc de pagar 7.000€ al mes per un de lloguer

    El Col·lectiu-Compromís va proposar al plenari municipal que l’Ajuntament adquirisca un camió de la brossa en propietat. A dia de hui, l’Ajuntament paga 7.000€ al mes del lloguer per un camió usat. Comprant-lo l’Ajuntament, rebaixaria el futur preu del contracte de la brossa.

    El Col·lectiu 03820-Compromís aposta perquè l’Ajuntament de Cocentaina compre un camió de la brossa. La coalició aposta per la compra d’un camió en propietat degut al cost de 7.000 euros de lloguer que paga el consistori per un camió usat. Vist que es preveu que el contracte de la brossa no es podrà licitar en uns quants mesos i fins i tot potser en més d’un any, el Col·lectiu-Compromís proposa que en lloc de continuar amb el pagament de 7.000 euros al mes de lloguer per un camió usat de recollida de residus sòlids urbans, l’Ajuntament adquirisca un camió en propietat. Aquest camió podria ser nou (al voltant dels 160.000 euros) o bé de segona mà en bon estat (per uns 50.000-60.000 euros, que estaria pagat en 7 o 8 mesos en concordància amb el que es paga cada mes per lloguer).

    A més a més, des del Col·lectiu-Compromís recorden que aquest camió comprat es trauria del futur contracte de la brossa i per tant, rebaixaria el seu import. En paraules del portaveu de la coalició a l’Ajuntament, Jordi Pla “pagar 7.000 euros pel lloguer d’un camió de la brossa usat no és coherent. No és coherent perquè tot aquest procés fins tindre la licitació del contracte de la brossa va a allargar-se i no podem estar pagant 7.000 euros cada mes per un camió de la brossa usat i que mai serà de l’Ajuntament. Hem de garantir un bon ús dels diners públics”.

    “En lloc de pagar 7.000 euros al mes pel lloguer del camió proposem que l’Ajuntament compre un camió. Després ens estalviarem eixos diners en el contracte de la brossa i podem tindre a dia de hui un camió en bones condicions i de l’Ajuntament”, ha conclòs Pla.

    Pujar