28 de novembre de 2020 28/11/20

Col•lectiu-Compromís lamenta que el restaurant de Sant Cristòfol porte 2 anys i mig tancat

Col•lectiu-Compromís lamenta que el restaurant de Sant Cristòfol porte 2 anys i mig tancat - (foto 1)
  • El Col•lectiu 03820-Compromís ha lamentat que el restaurant estiga tancat des de juny del 2017 i que l’equip de govern haja sigut incapaç de traure amb èxit una nova concessió del servei

El Col·lectiu 03820-Compromís ha lamentat la situació de tancament del restaurant de Sant Cristòfol. Cal recordar, que el servei de restaurant es presta a través d’una concessió municipal. Segons el portaveu de la coalició a l’Ajuntament, Jordi Pla, “és decepcionant que el restaurant de Sant Cristòfol porte 2 anys i migtancat”.

“El paratge de Sant Cristòfol és un lloc de referència per a Cocentaina i per a la comarca. Dos anys i migés molt de temps. En les últimes setmanes s’han vist intents d’actes vandàlics en els ventanals. Lamentem la poca iniciativa i les poques ganes de l’equip de govern per traure amb èxit la concessió del servei. Cocentaina no pot tenir més temps el restaurant de Sant Cristòfol tancat”, ha remarcat Pla.

A més a més, el portaveu del Col·lectiu-Compromís espera que “es veja la llum al final del camí. Tal volta cal plantejar-se i reformular el seu ús. Aquest paratge aporta dinamisme econòmic, ambiental i esportiu al nostre poble.”

Pujar