elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Col·lectiu-Compromís es congratula per la posada en marxa de la base de dades de licitadors

Col·lectiu-Compromís es congratula per la posada en marxa de la base de dades de licitadors - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Col·lectiu-Compromís es congratula per la posada en marxa de la base de dades de licitadors - (foto 2)

  En el passat ple del dia 28 d'abril de 2016 es va aprovar per unanimitat la moció per una major informació i transparència dels contractes menors a partir de 6000€ presentada pel Col·lectiu-Compromís.

  L'acord d'aquesta proposta era la creació d'una base de dades d'empreses i proveïdors interessats com a oferents dels seus serveis a l'administració municipal coordinada per l'Agència de Desenvolupament Local (ADL). Des del Col·lectiu-Compromís informen que ja està a disposició el formulari que han d'emplenar aquelles empreses o autònoms que volen oferir el seu servei a l'Ajuntament. Aquesta fitxa es troba a la Web o seu electrònica de l'Ajuntament o en el SIC on ha de ser registrada.

  La regidora Paula Figuerola anima a totes les empreses i autònoms locals a què es registren en aquesta base de dades. Així com també afirmar que " des del primer moment que nosaltres vam presentar aquesta moció dels contractes menors, volíem recalcar i apostar per una gestió transparent i igualitària dels diners públics, obrint portes i finestres de l'Ajuntament i buscant la màxima transparència possible en els recursos públics dels veïns i veïnes de Cocentaina".

  Pujar