elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Col·lectiu-Compromís aposta per un suport clar al comerç local per dinamitzar l'economia

    El Col·lectiu-Compromís ha estat present a l'acte de l'Associació de Comerç on s'han entregat els premis al concurs d'escaparatisme de la Fira i el reconeixement a membres de l'associació i l'homenatge a Calzados Soler.

    El regidor Jordi Pla ha defensat que una de línies polítiques prioritàries de la formació "és el suport clar i decidit al comerç local, pel que fa al seu volum econòmic i social que desenvolupa així com també per l'activitat i dinamisme que repercuteixen en Cocentaina. Als carrers on hi ha comerços, hi ha futur i vida."

    Pla recorda que l'activitat comercial és una de les més destacades des del punt de vista econòmic i social. Per això, insisteix en què "cal protegir aquest sector amb iniciatives que ajuden a incrementar l'activitat i generen un estímul per als actuals comerços. Per això, confiem en què el Pla d'Acció Comercial que es portarà a terme a través del conveni amb el Consell de les Cambres de Comerç siga positiu per al nostre entramat econòmic i per al futur de Cocentaina".

    Pujar