4 de desembre de 2020 4/12/20

Col·lectiu-Compromís aposta per reforçar la indústria per eixir junts del COVID-19

Col·lectiu-Compromís aposta per reforçar la indústria per eixir junts del COVID-19 - (foto 1)

    El Col·lectiu 03820-Compromís continua propostant mesures per a superar la crisi del COVID-19 en l’aspecte social i econòmic. “L’equip de govern ha de tenir valentia i portar accions que rescaten persones”, ha remarcat Jordi Pla, portaveu de la coalició a l’Ajuntament de Cocentaina.

    En aquest aspecte, des del Col·lectiu 03820-Compromís  han proposat que es cedisquen els solars d’ús industrial de propietat de l’Ajuntament, vista la mancança de sòl per a implantar activitats. Pla  explica que “s’ha de potenciar al 200% la indústria en el nostre poble. Durant aquestes setmanes hem vist la capacitat que té aquest sector per adaptar-se fent mascaretes i altres productes tan necessaris en aquests temps. Segons les dades oficials, la indústria genera llocs de treball de major qualitat que altres sectors. Cocentaina, sent un poble històricament industrial, l’Ajuntament ha de prendre decisions per a potenciar el sector industrial en Cocentaina i la comarca.”

    “Tenim parcel·les d’ús industrial en el polígon de la Llaona i en els Algars totalment abandonats. Cal cedir el seu ús per a potenciar la indústria i la creació de faena en Cocentaina”, ha afegit Pla.

     

    Pujar