24 de novembre de 2020 24/11/20

Col·lectiu-Compromís anima a empreses i autònoms a registrar-se a la base de licitadors

Col·lectiu-Compromís anima a empreses i autònoms a registrar-se a la base de licitadors - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Col·lectiu-Compromís anima a empreses i autònoms a registrar-se a la base de licitadors - (foto 2)

  El ple de l'Ajuntament de Cocentaina va aprovar per unanimitat la moció per una major informació i transparència dels contractes menors a partir de 6000€ presentada pel Col·lectiu-Compromís.
  L'acord d'aquesta proposta era la creació d'una base de dades d'empreses i proveïdors interessats com a oferents dels seus serveis a l'administració municipal coordinada per l'Agència de Desenvolupament Local (ADL).
  Des del Col·lectiu-Compromís animen a aquelles empreses o autònoms, que encara no s'han registrat a la base de licitadors, a fer-ho a través del formulari que es troba en la web o seu electrònica de l'Ajuntament o en el SIC on ha de ser registrat.

  La regidora Paula Figuerola insta a l'equip de govern a fer més publicitat i posar en pràctica en el seu dia a dia la base de licitadors. Així com també demanen que es consulten diversos pressupostos a l'hora d'executar un contracte menor, ja que la finalitat segons afirma la regidora Paula Figuerola "és recalcar i apostar per una gestió participativa, transparent i igualitària dels diners públics, buscant la màxima transparència possible en els recursos públics dels veïns i veïnes de Cocentaina".

  Pujar