elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cocentaina supera el repte mapamundi d'Ecovidrio

Cocentaina supera el repte mapamundi d'Ecovidrio

  L'Ajuntament de Cocentaina ha sigut un dels tres municipis guanyadors del Repte Mapamundi organitzat per Ecovidrio conjuntament amb el Consorci Terra.

  Cocentaina ha resultat guanyadora en la categoria de municipis amb més de 10.000 habitants, juntament amb la localitat d'Ibi i Alcoi.

  El premi és la retolació de deu contenidors de vidre del municipi amb un disseny personalitzat, que compta amb aspectes destacats de Cocentaina vinculats a la cultura o a la gastronomia.

  Aquests contenidors se situaran en Pla de la Font, Poble Nou de Sant Rafael, Plaça Anselmo Martí, Av. Les Moreres, C/ Músic J. Richart, Paquito el Xocolatero, Av. Ferrocarril.

  La campanya del Repte Mapamundi va tindre lloc entre els mesos de febrer i març, amb la intenció d'incrementar el número de vidre reciclat en els municipis per mig dels contenidors. A Cocentaina es van realitzar diferents jornades informatives en diferents punts del municipi, amb el repartiment de fullets informatius i bosses de reciclatge, a més de la col·locació d'un contenidor en Carrer Literat Azorín i la difusió a través de les xarxes socials municipals.

  Així mateix, la regidora de l'àrea de Residus, Paqui Ruiz, agraeix a tots els veïns i veïnes “la seua implicació en aquesta campanya i pel seu suport al reciclatge del vidre, ja que és una acció fonamental per a contribuir al desenvolupament sostenible i lluitar contra el canvi climàtic, i anime a continuar reciclant més i millor”.

  Pujar