elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cocentaina renova i modernitza el seu mercat municipal

Cocentaina renova i modernitza el seu mercat municipal
  • S’han dut a terme actuacions de millora per valor de 43.000€

MÉS FOTOS
Cocentaina renova i modernitza el seu mercat municipal - (foto 2)
Cocentaina renova i modernitza el seu mercat municipal - (foto 3)

El teixit comercial de Cocentaina compta a partir d’ara amb un mercat municipal renovat, amb una nova imatge i adaptat a les exigències actuals dels comunidors. Amb el cofinançament tant de l'àrea de Foment de la Diputació Provincial d’Alacant en matèria d'obres, com de la Conselleria de Comerç i Sectors Productius en matèria d'immobilitzats mitjançant el seu programa «Avalem Mercats», l’Ajuntament de Cocentaina ha dut a terme accions de millora del mercat ubicat a la plaça del Venerable Escuder.

Les actuacions dutes a terme han previst, d’una banda, accions d’obra i reparació amb l'adequació dels serveis públics, la creació d’un espai de magatzem per als mercaders, així com la unió de dos dels llocs de xicotetes dimensions per tal d’obtindre un sol lloc de major dimensions i capacitat.

D’altra banda, també s’ha invertit en la renovació de la climatització, la il·luminació amb l’objectiu de dur a terme un estalvi energètic important; i per últim, pensant en obtenir una nova imatge i millorar l’estètica d’aquest tradicional punt comercial s’han canviat els rètols i els tendals de protecció.

En definitiva unes actuacions de millora valorades en aproximadament 43.000,00 € dels quals el 90% ha estat sufragat entre Diputació i Conselleria.

La regidora de Comerç i Mercat, Paqui Ruiz, es mostrava satisfeta pel resultat obtingut «s’han dut a terme les actuacions de forma rapidíssima i amb un resultat formidable, millorant tant les prestacions per a consumidors i mercaders; així com la imatge i estètica del mercat. Ara treballarem, una vegada millorades les prestacions a oferir, per a completar els dos punts de venda vacants per tal d’oferir un servei complet als consumidors i incorporar els productes de primera necessitat que a dia de hui falten al mercat».

Aquesta temporada de Nadal, els consumidors de Cocentaina i comarca ja poden gaudir d'aquest nou i millorat mercat de Cocentaina que, a més, oferirà horaris especials per a les compres nadalenques.

Pujar