21 d’octubre de 2019 21/10/19

100% Cocentaina, l’eslògan del Col·lectiu 03820 - Compromís, i una campanya en positiu per a fer Jordi Pla alcalde

100% Cocentaina, l’eslògan del Col·lectiu 03820 - Compromís, i una campanya en positiu per a fer Jordi Pla alcalde - (foto 1)

  El Col·lectiu 03820 – Compromís va participar en la tradicional penjada de cartells al Passeig del Comtat. 100% COCENTAINA és l’eslògan de la formació per a fer a Jordi Pla alcalde la Vila Comtal.

  Una vegada iniciada la campanya electoral, el Col·lectiu 03820-Compromís ha fet públic el seu eslògan: 100% COCENTAINA. El candidat a l’Alcaldia, Jordi Pla, explica que l’eslògan va en consonància amb la candidatura transversal que han elaborat, amb que demanen el carnet de Cocentaina i no el carnet de cap partit, l’estima pel poble i que són la formació política que millor representa al conjunt de la societat i la que millor defensa els interessos contestans.

  A més a més, el candidat explica que faran una campanya en positiu per a continuar explicant el seu projecte per a Cocentaina. “Hem estat a tots els barris, hem escoltat a la ciutadania durant tots estos anys. Ara, tenim l’esprint final, 15 dies, per continuar fent el que hem fet tots aquestos anys: explicar el nostre projecte de poble i explicar que Cocentaina necessita un canvi de formes al capdavant de l’Ajuntament per a fer de la nostra Vila un poble amb futur”, ha conclòs Pla.

  ocultar
  100% Cocentaina, l’eslògan del Col·lectiu 03820 - Compromís, i una campanya en positiu per a fer Jordi Pla alcalde
  Pujar