elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Avança a bon ritme la unificació del col·legi Sant Joan Bosco

Avança a bon ritme la unificació del col·legi Sant Joan Bosco
  MÉS FOTOS
  Avança a bon ritme la unificació del col·legi Sant Joan Bosco - (foto 2)

  Les obres d’unificació del col·legi Sant Joan Bosco avancen a molt bon ritme segons el calendari previst. De continuar sense incidències, l’alumnat començarà les classes del curs 2023/2024 en el nou centre educatiu.

  La setmana passada l’alcaldessa i algunes regidores del govern contestà visitaven l’obra per a conéixer l’estat d’execució junt amb l’equip tècnic que dirigix l’obra i amb la presència dels representants de l’empresa constructora.

  Actualment la planta que acollirà a l’alumnat d’Infantil ja es pot veure d’una forma totalment definida i s’està combinant la instal·lació elèctrica d’aquesta zona junt amb l’alçada de la zona de Primària i els espais comuns.

  El nou centre es finança a través del programa Edificant i és Generalitat Valenciana qui paga les certificacions d’obra que van presentant-se. Per tant, l’administració valenciana es farà càrrec del cost total que és aproximadament de 6 milions d’euros.

  Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, s’alegrava molt per l’estat de la construcció i explicava que «seguim de prop l’evolució de les obres i és una satisfacció gegant veure que la lluita de tantes persones està materialitzant-se. L’equip tècnic i l’empresa constructora estan treballant de valent i el resultat serà un centre innovador, sostenible i amb una perspectiva urbanística pedagògica, centrada en els xiquets i les xiquetes».

  Pujar