19 d’octubre de 2019 19/10/19

Augmenta la natalitat en Cocentaina

  El poble de Cocentaina ha experimentat una pujada del seu número d’habitants en els dos últims anys, arribant a una xifra total del mes de març de 2019 de 11.711 persones empadronades al municipi. Aquest augment ha anat de la mà de la natalitat que també s’ha vist incrementada considerablement, si l’anterior curs eren 84 els xiquets i les xiquetes que podien accedir a l’escola per primera vegada, el proper curs seran 118 els menuts i menudes que s’iniciaran en l’educació de 3 anys.

  Aquest augment de l’alumnat d’infantil ha esdevingut molt positiu per als centres educatius, especialment per al CEIP Real Blanc que recupera la unitat d’Infantil 3 anys que havia perdut els dos últims anys.

  La regidora d’Educació, Mireia Estepa, ha convocat a totes les famílies dels xiquets i xiquetes nascudes en 2016 a la reunió de procés d’admissió el 16 d’abril a les 18:45h al centre social Real Blanc. Allí la inspectora d’Educació i les directores i directors dels centres educatius del poble explicaran quin és el procediment a seguir per a matricular a l’alumnat de nova escolarització.

  L’alcaldessa contestana apunta que aquestes xifres de número d’habitants i natalitat són un bon indicador de l’evolució del municipi «si la nostra població augmenta vol dir que en el nostre poble es viu molt bé, que les persones no tenim necessitat d’eixir d’ací perquè tenim oportunitats laborals i uns bons serveis i que, per tant, volem que les nostres famílies cresquen ací».

  ocultar
  Augmenta la natalitat en Cocentaina
  Pujar