15 de gener de 2021 15/1/21

Activitats per a celebrar el 50 aniversari de la Fundació

Activitats per a celebrar el 50 aniversari de la Fundació - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Activitats per a celebrar el 50 aniversari de la Fundació - (foto 2)

  En el grup Teló Teatre, estem celebrant el 50 Aniversari de la fundació del nostre grup i per això al llarg de tot aquest any estem organitzant xerrades, conferències, muntatges poètics, obres teatrals, cursos, etc.

  I seguint amb les activitats en aquest mes de març, coincidint amb la celebració del 75 aniversari de la mort del poeta Miguel Hernández, Teló Teatre dedicarà aquest any el Dia Mundial del Teatre, al gran poeta oriolà.

  El pròxim 25 de març a les 20:00 hores i al Centre Cultural El Teular Teló Teatremposarà en escena el muntatge "Miguel Hernández, hombre y poeta". Un muntatge en el que participaran més de 25 persones, entre actors, actrius, músics i cantants. En aquest espectacle musico-teatral-poètic, s'han recollit imatges de la vida i l'obra del poeta, per a posar en escena un resum de la seua vida, i en la que col·laboren també els cantautors contestans Anselmo Martí i Andreu Valor, que esta nit en primícia presentaran 4 poemes de Miguel Hernández als que han posat música.

  Aquesta activitat organitzada per Teló Teatre compta amb la col·laboració de la Seu Universitaria de Cocentaina, la Fundació Cultural Miguel Hernández i la regidoría de Cultura de l'Ajuntament de Cocentaina.

  Pujar