elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les cinc localitats de València i Alacant amb nous brots de coronavirus

Les cinc localitats de València i Alacant amb nous brots de coronavirus
  • Tots ells són per reunions entre amics i familiars

La Conselleria de Sanitat ha confirmat sis nous brots de coronavirus a la Comunitat Valenciana. Es corresponen a les dades de dissabte que va facilitar la Conselleria i que afecten a cinc localitats de València i Alacant.

El brot més gran és de huit casos, d'origen social i es va produir a la localitat d'Elx. La ciutat de València ha sumat dos nous brots, tots dos per reunions entre amics i familiars.

Aquests nous focus els coneixem en un cap de setmana en què la Comunitat ha sumat 344 casos: 62 a Castelló, 83 a Alacant i i 199 a la província de València. A més, el dissabte es van registrar 3 morts per coronavirus des de l'última actualització, de manera que el total de defuncions des de l'inici de la pandèmia és de 7.248: 789 a la província de Castelló, 2.753 a la d'Alacant i 3.706 a la de València.

Mentrestant, avança el ritme de vacunació i aquest dilluns arrenca la vacunació massiva en els quatre grans vacunódromos de València, Alacant i Castelló. Cal destacar que, segons les últimes dades de la Conselleria de Sanitat, la Comunitat Valenciana ha administrat un total de 1.240.263 dosis de la vacuna contra el coronavirus. Per províncies, 145.747 a Castelló, 448.230 a Alacant i 646.286 a València. Han rebut les dues dosis 305.576 persones.

Nous brots de coronavirus a València

  • València: 4 casos. origen social
  • València: 5 casos. origen social
  • Alboraya: 4 casos. origen social
  • Sagunt: 5 casos. origen social
  • L'Eliana: 3 casos. origen social

Nous brots de coronavirus a Alacant

  • Elx: 8 casos. origen social

Nous brots de coronavirus a Castelló

No s'han registrat nous brots de coronavirus a Castelló

Pujar