elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Channel actuarà gratis en dos municipis valencians aquesta setmana: Descobreix on i quan

Channel actuarà gratis en dos municipis valencians aquesta setmana: Descobreix on i quan
  • Amb motiu de la gira d'estiu dels 40 Summer Live 2023, el 26 i 27 de juliol, la cantant eixirà a l'escenari al costat d'artistes com Fabbio o DePol

El circuit d'estiu dels 40 Summer Live 2023 fa dues parades en la Comunitat Valenciana aquest 26 i 27 de juliol. Alcoi acull aquest dimecres al parc de Cotes *Baixes un dels seus concerts, mentre que la Plaça Major de Mislata ho farà demà dijous.

Tots dos llocs seran l'escenari de concerts gratuïts que acollirà actuacions de grans artistes nacionals com Channel, Walls, Leo Rizzi, Paula Cendejas, Fabbio, Hilario, Depol, Polo Nández o Charlie USG. A més el DJ Set serà a càrrec d'Óscar Martínez.

L'espectacle començarà a partir de les 22.00 hores, per la qual cosa tots els veïns del municipi com de localitats pròximes poden desplaçar-se fins allí per a gaudir d'una nit d'estiu carregada de bona música.

En el cas d'Alcoi, l'Ajuntament ha repartit els 5000 abonaments disponibles per a accedir al recinte i en ell hi haurà food truck i barres per a beguda. A més, les portes s'obriran a les 20.00 perquè els assistents puguen anar entrant.

Alcoi i Mislata només són dos de les parades d'aquesta gira de concerts que s'estén fins al pròxim 22 d'agost i en la qual s'interpreten les cançons més sonades de l'estiu.

Pujar