elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja presenta ‘La gran botiga’, la seua aposta per acostar el món online al comerç local

Catarroja presenta ‘La gran botiga’, la seua aposta per acostar el món online al comerç local
  MÉS FOTOS
  Catarroja presenta ‘La gran botiga’, la seua aposta per acostar el món online al comerç local - (foto 2)

  L'Ajuntament de Catarroja en col·laboració amb ACYPE ha presentat aquest dimarts 1 de desembre, ‘La Gran Botiga’, una plataforma online en la qual el comerç local de Catarroja podrà comptar amb la possibilitat d'oferir els seus productes a una població que demanda cada vegada més aquest tipus de serveis online, a domicili, però també de proximitat i de qualitat. La presentació ha comptat amb la presència de Rosana Seguí, directora general de comerç, Eva Sanz, presidenta de la Mancomunitat de l’horta sud, el Secretari de la Unió de Consumidors Vicent Inglada, així com els màxims representants del municipi, Jesús Monzó, alcalde, Lorena Silvent, vicealcaldessa i Lourdes Rodríguez, regidora d'impuls econòmic.

  “La situació que estem vivint a causa de la covid19 ens està obligant a canviar la mentalitat en moltes de les nostres actuacions. Un cas evident és el de la compra online. Conscients d'això hem volgut donar impuls a Lagranbotiga.com, una iniciativa del Consell Econòmic Local, liderada per ACYPE. Un suport econòmic per a acurtar distàncies amb els grans a nivell online i així dotar al comerç de Catarroja i les persones consumidores del valor afegit que impliquen les botigues de proximitat, amb un servei àgil i de gran valor afegit”, explica Lorena Silvent.

  La Gran Botiga oferirà a l'usuari tots els avantatges del comerç online, amb facilitat per a comprar a la seua botiga favorita i rebre el producte a casa o bé recollir-lo a la tenda sense esperes. “Gràcies al treball de ACYPE i les treballadores municipals, en aquest llançament s'han adherit a la plataforma un gran nombre de xicotetes superfícies el que converteix a l'oferta de la Gran Botiga en una de les més completes del mercat, podent tindre qualsevol producte en el curt termini, ja que a Catarroja tenim de tot”, explica Lourdes Rodriguez.

  Els usuaris de la plataforma podran accedir, de moment, a dues seccions per a realitzar les seues compres. D'una banda al Mercat Municipal, on es trobaran una complida oferta per a omplir la seua cistella de la compra amb les parades del centre comercial de Catarroja, i d'altra banda, l'assortida oferta de comerços de tota índole que omplin de color els carrers del nostre municipi. En una fase posterior s'ampliarà l'oferta a una tercera pestanya des de la qual podran realitzar comandes de menjar a domicili.

  Lagranbotiga.com està accessible des de qualsevol plataforma i compta amb una interfaç molt intuïtiva perquè els usuaris puguen accedir fàcilment al seu comerç de confiança i coneguen altres noves botigues. No obstant això, l'Ajuntament, com a part de la seua labor d'impuls a aquesta plataforma de comerç online ha elaborat una sèrie de vídeos explicatius perquè la gent puga saber com funciona, així com un punt en el Mercat Municipal per a les persones que necessiten ajuda. D'igual forma, durant els pròxims dies es realitzarà una intensa campanya de promoció, amb vista al fet que la campanya de Nadal siga un inici profitós per a aquesta nova manera de comprar en el municipi.

  “Cal aplaudir inciatives com aquestes i l’impuls de l’Ajuntament de Catarroja per a que siguen realitat. Tots teniem clar que la digitalització havia d’arribar, de fet en Generalitat el·laborarem al 2018 un pla de digitalització anomenat Pla d’impuls del comerç electrónic i l’artesania de la Comunitat Valenciana, que des de llavors anem implementant. Ara bé, la covid ha accelerat aquest procés. El tancament d’establiments i la frenada de mobilitat del consumidor, ha provocat que sí o sí hem d’estar digitalitzats. Per això des de la dirección general de comerç estem tractant d’ajudar treballant per anticipar les ajudes que teniem pressupostades per a l’any 2021, conscients de que el comerç tradiciopnal forma part de la nostra cultura i manera de ser”, ha explicat Rosana Seguí.

  Pujar