19 de gener de 2021 19/1/21

Catarroja dóna treball a 20 persones en una Escola-Taller que reforçarà l’enclavament turístic del Port

Catarroja dóna treball a 20 persones en una Escola-Taller que reforçarà l’enclavament turístic del Port - (foto 1)

  L'Ajuntament de Catarroja continua fent passos per a buscar noves opcions d'ocupabilitat en el municipi reforçant punts estratègics com el potencial turístic del Port de Catarroja al Parc Natural de l’Albufera. D'aquesta forma, ha posat en marxa l'Escola-Taller que donarà ocupació i formació a 20 persones i 4 docents que treballaran durant l'any vinent en la promoció turística del municipi.

  En concret, el projecte d'Escola-Taller, té dues categories. La primera d'elles s'encarregarà de formar a 10 alumnes en l'apartat de la promoció turística i informació al visitant. D'altra banda, el segon grup d'alumnes cursarà dos certificats relacionats amb la part més administrativa i que consistiran en el tractament de dades i en la relació amb el client.

  Es tracta d'un pas més que dóna l'Ajuntament de Catarroja de cara al projecte de turisme sostenible i promoció d'un dels enclavaments més emblemàtics del Parc Natural de l’Albufera i que causa major admiració pel visitant. Punts en valor que l'actual equip de govern valora i pels quals s'està bolcant en els últims anys per a la seua promoció.

  L'acte d'inici de l'Escola-Taller va comptar amb la presència de l'alcalde, Jesús Monzó; la vicealcaldessa, Lorena Silvent; i la regidora d'Ocupació, Lourdes Rodríguez, tots van destacar al grup d'alumnes la gran oportunitat i responsabilitat per establir les bases d'un projecte turístic tan important com és la posada en valor del Port de Catarroja.

  Aquest projecte compta amb la subvenció de 464.109,60 € del Labora, organisme de formació i ocupació dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible.

  Pujar