19 de novembre de 2019 19/11/19

Catarroja comença a treballar en la regulació dels patinets elèctrics a petició de Cs

Catarroja comença a treballar en la regulació dels patinets elèctrics a petició de Cs - (foto 1)
  • Martínez assegura que la iniciativa, aprovada per unanimitat, és el primer pas d'una normativa per a “millorar la seguretat viària i ciutadana”

El regidor de Ciutadans (Cs) Catarroja, Luis Martínez ha celebrat que “es comence a treballar en la regulació dels patinets elèctrics a petició de Cs”. “És necessària una normativa perquè cada vegada circulen més vehicles d'aquest tipus en el municipi”, ha assegurat.

“Entre altres coses, es proposa que hauran d'obtindre prèviament una autorització de l'Autoritat Municipal en les quals figurarà, en tot cas, el recorregut a realitzar, horaris i quantes limitacions s'establisquen per a garantir la seguretat dels usuaris de la via”, ha concretat.

Segons ha explicat l'edil, en primer lloc s'estudiarà i si l'informe tècnic-jurídic és favorable, la taula de mobilitat treballarà en la concreció de la norma”.

Per a Martínez “aquest és un primer pas important per a millorar la seguretat viària i ciutadana”. Per això, ha declarat, “agraïsc el suport de la resta de grups polítics”. “Espere que aquesta bona sintonia es prolongue perquè la norma estiga llesta com més prompte millor”, ha conclòs.

ocultar
Catarroja comença a treballar en la regulació dels patinets elèctrics a petició de Cs
Pujar