elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catalá assenyala que “els embolics en el Consell de Puig no ajuden a atraure inversions”

Catalá assenyala que “els embolics en el Consell de Puig no ajuden a atraure inversions”
  • La síndica del GPP en Les Corts assenyala que “Ribó hauria de centrar-se en atraure projectes per a València en lloc d'espantar inversions en altres ciutats”

La síndica del Grup Popular en Les Corts, María José Catalá, ha assenyalat que “els embolics en el Consell de Puig no ajuden a atraure inversions a la Comunitat”.

La síndica popular ha indicat que “des del PPCV estem molt preocupats perquè veiem que una vegada més aquest Consell coixeja, i -com sempre- un dels socis acaba intentant boicotejar els projectes estratègics per a la nostra terra. Passa en el Port de València i ara està passant amb la gigafactoría de bateries de Sagunt”.

Catalá ha assenyalat que “Compromís es despenja qüestionant una instal·lació d'energia fotovoltaica en un context en el qual tots hauríem d'apostar per les energies renovables i l'ús d'aqueixa mena d'instal·lacions. Però el que més ens sorprén és que siga precisament Ribó, l'alcalde que no aconsegueix res per a la ciutat, qui isca a qüestionar inversions en altres ciutats. Era l'últim que esperàvem en aquest debat perquè no sol ser molt actiu. Ha de centrar-se en atraure projectes per a la ciutat en lloc d'espantar projectes. Hauria d'estar més preocupat a atraure projectes per a la ciutat que a intentar boicotejar la instal·lació d'una planta fotovoltaica que compta amb el suport de totes les forces polítiques”.

La portaveu popular ha afirmat que “ja està bé que Compromís sempre intente donar la nota, eixir-se del guió i apostar per boicotejar un projecte estratègic per a la nostra terra. Són especialistes en la pancarta, viuen millor en l'oposició que en la gestió i es fan un bolillo amb cada projecte, intentant sempre posar en destrets al PSOE”.

María José Catalá ha apuntat a la inestabilitat del govern de Puig amb les contínues baralles entre PSPV i Compromís. “Demanem en el seu moment una comissió mixta de seguiment del projecte de la gigafactoría perquè no confiem en l'estabilitat d'aquest govern autonòmic, en què un dels socis intentara boicotejar la instal·lació com així està ocorrent. Però el PSOE es va negar a comptar amb el nostre suport i ara té un soci com Compromís que genera inestabilitat, inseguretat jurídica i incertesa als projectes que arriben. Alguna cosa que ens perjudica a tots perquè al final els inversors prefereixen estabilitat jurídica, una proposta fiscal més atractiva i uns governs sòlids com els que hi ha a Madrid o a Andalusia”.

Pujar