25 de setembre de 2020 25/9/20

Vidal: “El tripartit no és el Govern de les persones, sinó el Govern dels recaptadors”

Vidal: “El tripartit no és el Govern de les persones, sinó el Govern dels recaptadors” - (foto 1)

    El portaveu de Ciutadans (C's) en l'Ajuntament de Castelló, ha assegurat que "el tripartit no és el Govern de les persones com diuen, sinó el Govern dels recaptadors, perquè tenint un superàvit de 22 milions d'euros i un pressupost que augmenta, els pugen els impostos als ciutadans". "El tripartit té set de recaptar més i més a costa dels veïns, fins i tot ara que té les butxaques plenes", ha afegit Vidal, al mateix temps que ha criticat que "l'Ajuntament ha oblidat que qui li ha omplert les butxaques són els ciutadans amb el seu esforç en aquests anys de crisis".

    "Els castellonencs es mereixen ara, ja que l'Ajuntament té liquiditat, un respir; i no que els posen de cap per avall per a veure si els cau els pocs diners que els queda", ha recalcat l'edil.

    Respecte a la pujada de la taxa de brossa al 60 per cent dels ciutadans de Castelló, el regidor ha considerat que "no suposa una fiscalitat progressiva perquè afecta a una gran majoria dels veïns, que a més no són rics", i ha qüestionat que "el tripartit isca alardeant que pugen el pressupost per a crear ocupació, quan ofeguen a qui ho crea, pujant-li els impostos a les mitjanes empreses de la ciutat".

    Finalment, Vidal ha lamentat que "l'equip de Govern haja desestimat totes i cadascuna de les al·legacions presentades pels veïns a les ordenances fiscals". "Aprovant el pressupost abans que acabara el termini d'al·legacions, ja van demostrar que tenien pensat desestimar qualsevol aportació dels castellonencs", ha conclòs el regidor.

    Pujar