4 de desembre de 2020 4/12/20

La vicepresidenta Patricia Puerta es reuneix amb els responsables de l'Associació Gitana de Castelló

La vicepresidenta Patricia Puerta es reuneix amb els responsables de l'Associació Gitana de Castelló - (foto 1)
  • ● El conveni subscrit entre les parts per a 2019 contempla una aportació de la Diputació de 9.500 euros per a programes d'intervenció social i educativa i una escola d'estiu

MÉS FOTOS
La vicepresidenta Patricia Puerta es reuneix amb els responsables de l'Associació Gitana de Castelló - (foto 2)

La vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta, ha rebut a una representació de l'Associació Gitana de Castelló, encapçalada pel seu president, Francisco Requena. En la trobada també ha participat el regidor de Serveis Socials de l'Ajuntament de Castelló, José Luis López, perquè com ha explicat la pròpia vicepresidenta “la millor política social és la que s'aplica de forma coordinada entre les diferents administracions”.

En l'actualitat està en vigor un conveni de col·laboració entre la Diputació i l'Associació Gitana que ascendeix a 9.500 euros, amb el qual se sufraga un programa d'intervenció social i educativa, accions de foment de l'autonomia personal, programes preventius orientats a la tercera edat i una escola d'estiu.

La vicepresidenta Puerta ha animat els responsables de l'associació a continuar treballant en la mateixa línia que fins ara “perquè cada vegada estiga més a prop el gran objectiu final de fer realitat la igualtat social al 100%”. Un assoliment “per a la consecució del qual la formació educativa resulta fonamental”.

Pujar