elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ventura: “El Fadrell no respon davant la urgència de la seu de la Guinea”

Ventura: “El Fadrell no respon davant la urgència de la seu de la Guinea”
  • El regidor de Cs trasllada que davant el cap de l'equip de Govern els veïns d'aquest barri envien una carta a l'alcaldessa

El regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Esteban Ventura ha preguntat hui en Comissió si el Fadrell respondrà als veïns de la Guinea que des del 2 de febrer estan esperant al regidor Mezquita i des del 19 d'abril a la senyora alcaldessa i des del 31 d'agost de 2020 sense seu per a reunir-se”.

El regidor de Cs ha lamentat que “l'equip de govern negue tal menystinc i que davant això l'associació de veïns hagen enviat hui una carta a l'alcaldessa”. En aquest sentit ha manifestat que “aquesta carta arribe a les mans de la senyora Marco ja que altres reivindicacions i signatures d'altres veïns no han arribat tal com ella mateixa va dir el ple passat. Via a la qual recorren perquè segueixen a l'espera de ser convocats a una reunió”.

Després d'una reunió amb les responsables d'aquesta associació veïnal, la setmana passada Ventura ha reiterat que “el menystinc i la ignorància per part del *Fadrell no els deixa una altra alternativa que pressionar públicament com han fet altres col·lectius”.

Pujar