elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Universitat Jaume I dona la benvinguda a l'estudiantat entrant d’intercanvi

La Universitat Jaume I dona la benvinguda a l'estudiantat entrant d’intercanvi
  MÉS FOTOS
  La Universitat Jaume I dona la benvinguda a l'estudiantat entrant d’intercanvi - (foto 2)

  La Universitat Jaume I ha donat la benvinguda a l'estudiantat entrant dels programes de mobilitat en la primera de les dues sessions previstes de manera virtual. Les sessions inclouen xarrades informatives de caràcter pràctic i una visita guiada virtual al campus. L’UJI rep en aquest primer semestre del curs 188 estudiants d’universitats de quatre continents.

  La benvinguda institucional ha estat a càrrec del vicerector d'Internacionalització i Cooperació de l’UJI, Joan A. Martín. A continuació, la coordinadora Erasmus+ de l’Oficina de Relacions Internacionals de l’UJI, Margarita Gonell, ha oferit consells de convivència ciutadana i seguretat a Castelló. Per últim, l’equip incoming els ha informat sobre els estudis i els tràmits que han de realitzar, com ara la correcta inscripció a la Universitat o la importància dels coordinadors i tutors acadèmics, el funcionament i serveis de l’UJI, el programa d’activitats culturals i d’oci i les associacions d’estudiants estrangers a l’UJI.

  La segona sessió tindrà lloc el dimecres 8 de setembre a les 10 hores per a totes les persones que no van poder connectar-se en la sessió anterior.

  Pujar