19 de novembre de 2019 19/11/19

Unides Podem ha volgut finalitzar la campanya amb una trobada amb diferents col·lectius socials, veïnals i ecologistes de Castelló

Unides Podem ha volgut finalitzar la campanya amb una trobada amb diferents col·lectius socials, veïnals i ecologistes de Castelló - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Unides Podem ha volgut finalitzar la campanya amb una trobada amb diferents col·lectius socials, veïnals i ecologistes de Castelló - (foto 2)
  Unides Podem ha volgut finalitzar la campanya amb una trobada amb diferents col·lectius socials, veïnals i ecologistes de Castelló - (foto 3)

  Unides Podem ha volgut finalitzar la campanya amb una trobada amb col·lectius ciutadans socials, veïnals i ecologistes . La seu de la Morada ha acollit un col·loqui en el qual les entitats han exposat les seves reivindicacions i preocupacions. Hi han assistit representants de Comissions Obreres, Gecen, de la Xarxa Agroecològica i plataforma pel Clima, Som Custòdia, Nou Model Energetic, l'associació veïnal de Segon Molí, la Estiba el port de Castelló, Iaioflautes i l'Associació de Treballadores de la Llar i Cures de Castelló.

  L'acte s'ha dut a terme a la seu de la Morada de Castelló, amb la presència de les candidates a Congrés, Marisa Saavedra i Silvia Peris, el candidat a l'Senat, Vicent Manel Barrachina; els regidors a l'Ajuntament de Castelló, Fernando Navarro i María Jesús Garrido; el subsecretari autonòmic de Participació, Cristian Veses; i la diputada autonòmica, Irene Gómez.

  ocultar
  Unides Podem ha volgut finalitzar la campanya amb una trobada amb diferents col·lectius socials, veïnals i ecologistes de Castelló
  Pujar