elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tres platges de Castelló segueixen tancades al bany pel trencament d'un col·lector

Tres platges de Castelló segueixen tancades al bany pel trencament d'un col·lector
  • S'estan treballant d'urgència per a resoldre el trencament i procedir a la reobertura de les platges de la Pineda, Gurugú i Serradal

Les platges de la Pineda, el Gurugú i el Serradal segueixen tancades al bany des d'ahir, per prevenció, després del trencament d'un col·lector. Així ho ha comunicat l'Ajuntament de Castelló.

Durant la matinada del dimarts, els serveis municipals van identificar un trencament en la infraestructura del col·lector de la xarxa de clavegueram que gestiona les aigües residuals del districte marítim i en època estival també aigües residuals de Benicàssim que excedeixen la capacitat de depuració de la seua estació depuradora.

Per això, l'Ajuntament de Castelló ha desenvolupat una impulsió provisional per a gestionar i reconduir les aigües del terme municipal, però aquesta solució momentània era insuficient per a resoldre també el cabal procedent de Benicàssim.

Els serveis municipals de manteniment de clavegueram treballen d'urgència per a resoldre el trencament en la infraestructura com més prompte millor. Es comunicarà per vies oficials quan es procedisca a la reobertura al bany de les platges.

Pujar