2 de desembre de 2020 2/12/20

'Tornem al Castell', una activitat educativa per conéixer el Castell Vell i l’ermita de la Magdalena

'Tornem al Castell', una activitat educativa per conéixer el Castell Vell i l’ermita de la Magdalena - (foto 1)

    Aprofitant la proximitat de les festes fundacionals de la ciutat, les regidories d'Educació i Cultura, encapçalades per Enric Porcar i Verònica Ruiz respectivament, han organitzat una nova edició de 'Tornem al Castell', una sèrie d'activitats educatives i de dinamització a l'ermita de la Magdalena i al Castell Vell que es van iniciar el dilluns 11 i que finalitzaran el divendres 22 de març de 2019. Les activitats estan dirigides a tot l'alumnat de segon i tercer cicle d'Educació Primària i primer cicle d'Educació Secundària dels centres escolars de Castelló. 


    La idea és oferir una experiència interactiva, educativa i cultural en forma de dramatitzacions i tallers, perquè l'alumnat comprengue el context en què es van desenvolupar els esdeveniments que van donar lloc a la fundació de Castelló al pla i, per tant, a l'origen de les festes de la Magdalena i de la nostra ciutat. 


    Les activitats es divideixen en dos torns d'un màxim de 125 alumnes per torn, el primer a les 9.30 i el segon a les 11.45 hores del matí, amb una duració d'aproximadament 2 hores. L'esmorzar es fa bé abans o bé després, segons el torn del grup en qüestió. D'altra banda, també s’ofereixen visites guiades als escolars d'una durada de 30 minuts cadascuna dintre del recinte del Castell Vell per a grups de 60-65 alumnes.

    Pujar