30 de novembre de 2020 30/11/20

Cs retrau al Fadrell conéixer el Pla de Turisme de Castelló per la premsa malgrat les interpel·lacions en el Patronat

Cs retrau al Fadrell conéixer el Pla de Turisme de Castelló per la premsa malgrat les interpel·lacions en el Patronat - (foto 1)
  • Ventura: “No es pot fer un vídeo promocional dient que Castelló comparteix i els seus representants no comparteixen la informació”

El regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Esteban Ventura, ha retret al govern del Fadrell “quin és el Pla de Turisme per a Castelló a través dels mitjans de comunicació, malgrat les reiterades preguntes que hem fet en el Patronat de Turisme i en la comissió del passat dilluns”.

En aquest sentit, Ventura ha ironitzat amb què “no es pot fer un vídeo promocional dient que Castelló comparteix tot el que es proposa quan els seus representants són els primers que no comparteixen la informació que tenen”. I ha opinat que “la veritat, no sap tant de misteri i secretisme a què respon, si a improvisació o mala gestió”.

No obstant això, el regidor de Cs ha traslladat que “malgrat tot és una bona notícia saber que Castelló té un full de ruta turístic i un logo” i encara que “ens haguera agradat aportar idees des d'un principi, ara les aportarem des del final, com ens tenen acostumats, però en Cs no renunciarem a la nostra oposició crítica constructiva”.

Finalment, Ventura ha lamentat que “la polsera de la Magdalena haja arribat abans a Madrid que als propis castellonencs a causa del mal temps”. Esperem que “la bona voluntat del Fadrell, ara que els seus socis han signat la pau convoquen aquest acte ajornat del repartiment de polseres com més prompte millor perquè els castellonencs, que són els millors ambaixadors de la nostra festa, puguen lluir-la des de ja”, ha conclòs Ventura.

Pujar