22 de novembre de 2019 22/11/19

Nit per a recordar per a la Gaiata 13 Sensal

Nit per a recordar per a la Gaiata 13 Sensal - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Castelló - Magdalena 2020 - Presentació Gaiata 13
  Castelló - Magdalena 2020 - Presentació Gaiata 13
  MÉS FOTOS
  Nit per a recordar per a la Gaiata 13 Sensal - (foto 2)
  Nit per a recordar per a la Gaiata 13 Sensal - (foto 3)
  Nit per a recordar per a la Gaiata 13 Sensal - (foto 4)
  Nit per a recordar per a la Gaiata 13 Sensal - (foto 5)

  Aquest dissabte s'ha dut a terme la presentació de la Gaiata 13 Sensal de Castelló en el Palau de la Festa a les 11 de la nit, on els més pròxims a la comissió es van vestir de gala per a l'ocasió.

  Raquel Prats Borreguero, madrina, i Ainara García Rincón, madrina infantil, han sigut les principals protagonistes d'aquest acte, les quals han sigut acompanyades per les seues dames d'honor i els seus respectius acompanyants.

  Tampoc s'han volgut perdre l'acte el president Carlos Chippirraz Gómez-Millan, la presidenta d'honor Regina Calduch Ortells i el president infantil Joel Gorris Soldevila, qui van ser acompanyats per amics i familiars de les representants.

  Les Gaiateres d'Honor van ser Judith Alfonso i Andrea Leva, i les Dames d'Honor van ser Lledó Tauste, Andrea Chippirraz i Edurne Hidalgo, qui van ser acompanyades per Juan Francisco García, Marc Troncho, Nicolás Gas i Israel Rodríguez.

  D'altra banda, les Gaiateres Infantils van ser Judith García i María Peralta, i les Dames Infantils van ser Sara Blasco, Inés Minaya, Náyade Valverde i Paula Muñoz, les quals també anaven amb el seu acompanyant infantil Aleix Babiloni.

  ocultar
  Nit per a recordar per a la Gaiata 13 Sensal
  Pujar