4 de desembre de 2020 4/12/20

Recepció de reines i madrines de Castelló 2017 - 2018

Recepció de reines i madrines de Castelló 2017 - 2018 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Castellón - MGDA 2018 - Recepción Oficial Ayuntamiento
  Castellón - MGDA 2018 - Recepción Oficial Ayuntamiento
  MÉS FOTOS
  Recepció de reines i madrines de Castelló 2017 - 2018 - (foto 2)
  Recepció de reines i madrines de Castelló 2017 - 2018 - (foto 3)
  Recepció de reines i madrines de Castelló 2017 - 2018 - (foto 4)

  El Saló de Plens de l'Ajuntament de Castelló ha acollit avui per última volta la recepció oficial a les noves reines de la Magdalena 2018. Tant Carla Bernat i Lucía Burguete, al costat de les dames de la ciutat, com les representants del passat exercici han protagonitzat un acte que a partir d'ara es durà a terme al Palau de la Festa.

  L'acte s'ha iniciat amb la recepció a les portes del Palau Municipal a les noves representants festeres per part de l'alcaldessa, Amparo Marco, i la regidora de Festes.

  Després de l'ovació de les reines i dames de 2017 s'ha dut a terme la lectura dels noms de les reines 2018 i també el de les dames que formen les seues respectives corts d'honor. La presentació ha anat acompanyada d'un lliurament floral.

  Al posterior discurs de les reines 2018 l'ha seguit el de les reines sortints. Tant Berta, emèrita reina infantil com Estefania, reina de les Festes de la Magdalena 2017, no han pogut contenir les seues llàgrimes.

  La més petita ha sortit del pas en el seu discurs entre traves, pena i molta emoció acumulada, la seua homòloga tampoc ho ha portat bé, li ha costat acomiadarse mentres plorava en aquest emotiu moment que ens recorda la màgia que comporta l'ésser castelloner.

  L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, que ha iniciat la seua intervenció amb paraules dirigides a les protagonistes de la recepció institucional. Ha seguit el seu discurs destacant que la votació per a l'elecció a reina és un acte de democràcia i transparència.

  I ha conclòs agraint el treball que aconsegueix que es poden dur a terme aquestes festes patronals, sense oblidar-se de l'esforç "del món de la festa durant 365 dies a l'any". També ha esmentat el fet que s'obri el termini per presentar les candidatures a pregoners.

  La recepció institucional ha finalitzat amb una foto oficial de les reines Carla Bernat i Lucia Burguete i les seues corts d'honor i la resta de participants de la recepció oficial.

  Pujar