21 de gener de 2020 21/1/20

Quatre ferits, entre ells un xiquet de 4 anys, en dos accidents a Castelló

Quatre ferits, entre ells un xiquet de 4 anys, en dos accidents a Castelló - (foto 1)

  Aquest dimecres s'han produït dos accidents de trànsit a Castelló amb quatre ferits en total. El primer d'ells s'ha produït n la CV-18 a Castelló, causant una dona ferida mentre que el segon es produïa en la carretera l'Alcora i ha resultat ferit, entre altres, un xiquet de quatre anys.

  Aquest últim ha tingut lloc sobre les 12.40 hores, quan han xocat dos cotxes en la carretera de l'Alcora, en el terme municipal de Castelló. El CICU ha mobilitzat una unitat de SVB (Suport Vital Bàsic) el equip sanitari del qual ha assistit a tres ferits, un home de 26 anys amb contusió toràcica, una dona de 41 anys amb policontusions i un xiquet de 4 anys amb lesions superficials. Posteriorment, els tres ferits han sigut traslladats a l'Hospital General Universitari de Castelló.

  Unes hores abans, concretament a les 10 hores, es produïa un altre accident també en terme municipal de la capital de la Plana, en aquest cas en la CV-18 entre un cotxe i una moto. Fins al lloc s'ha desplaçat una unitat de *SVB i l'equip sanitari ha assistit a una dona de 41 anys per policontusions, que després també ha sigut traslladada a l'Hospital General Universitari de Castelló.

  ocultar
  Quatre ferits, entre ells un xiquet de 4 anys, en dos accidents a Castelló
  Pujar