19 de gener de 2020 19/1/20

Quatre estudiantes de Publicitat i Relacions Públiques de l’UJI participen en la final del Premi Joves Talents del Festival Inspirational’19

Quatre estudiantes de Publicitat i Relacions Públiques de l’UJI participen en la final del Premi Joves Talents del Festival Inspirational’19 - (foto 1)

  Dos equips formats per quatre alumnes del Grau en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Jaume I de Castelló han arribat a la final del Premi Joves Talents del Festival Inspirational’19, concurs nacional de publicitat digital que tindrà lloc el pròxim 8 d’abril de 2019 a Madrid.

  Les estudiantes Inés Carnicer, Sara García, Paula Vinuesa i Paula Simón, de tercer curs, es desplaçaran a Madrid per competir en l’última fase del premi i aconseguir destacar com la dupla creativa més talentosa per un jurat format per professionals del màrqueting i la comunicació en línia.

  El Festival Inspirational és una cita anual organitzada per l’Associació de la Publicitat, el Màrqueting i la Comunicació Digital a Espanya (IAB Spain) que reuneix al sector de la comunicació i la innovació digital espanyol. Enguany el festival compleix la dotzena edició amb novetats com la inclusió de nous premis que reconeixeran el talent i la innovació en categories com Data, Estratègia d’Influència, Digital Craft i Producció Audiovisual Digital, reflectint així la realitat actual de la indústria. Durant la jornada, els assistents podran escoltar i preguntar a ponents de primer nivell que compartiran la seua experiència i casos d’èxit nacionals i internacionals.

  ocultar
  Quatre estudiantes de Publicitat i Relacions Públiques de l’UJI participen en la final del Premi Joves Talents del Festival Inspirational’19
  Pujar