4 de desembre de 2020 4/12/20

La presentació més tradicional de la Gaiata 19

La presentació més tradicional de la Gaiata 19 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Castelló - Magdalena 2019 - Gaiata 19 - Presentación
  Castelló - Magdalena 2019 - Gaiata 19 - Presentación
  MÉS FOTOS
  La presentació més tradicional de la Gaiata 19 - (foto 2)
  La presentació més tradicional de la Gaiata 19 - (foto 3)
  La presentació més tradicional de la Gaiata 19 - (foto 4)
  La presentació més tradicional de la Gaiata 19 - (foto 5)
  La presentació més tradicional de la Gaiata 19 - (foto 6)

  La Gaiata 19 ens ha traslladat aquest cap de setmana a l'any 1984 amb una presentació tradicional, entranyable i, sobretot, emocionant. Ho ha sigut per a tot l'auditori que ha abarrotat el Palau de la Festa amb l'objectiu de presentar a la comissió de la Cultural. Enguany estaran molt ben representats per Sofia de Zayas i Lucía Hurtado, com a madrines, Alvan Pérez, com a president infantil i María Dolores Zabalza, qui dirigeix la Gaiata amb molt d'afecte.

  Així, la presentació ha començat amb uns balls per a amenitzar el càrrec i ens ha tornat a fa quasi quaranta anys amb una exposició senzilla però plena de significat: les representants han anat pujant, se'ls ha imposat la banda i han rebut un bonic detall floral. Han hagut sorpreses per a alguns dels càrrecs, tot preparat per amics i familiars. A més, per primera vegada s'ha concedit un reconeixement al 'Cultural' de l'any. Record especial al CD Castelló posat que el president infantil és soci del mateix club.

  Enguany la Madrina d'Honor és Noelia Lerín i les dames: Sonia Barberá, Sara Palomeque i Alba Bataller. Els acompanyants Álvaro Suárez, Caleb i Abner Pérez i José Luis Sánchez. La Madrina d'Honor Infantil és Alicia Moya, la Gaiatera d'Honor Infantil Izaira Meseger i les dames Carla Caballero i Ainahara Hernández. Com a acompanyant, Marco Prado.

  Pujar