24 de setembre de 2020 24/9/20

Marín-Buck demana al Fadrell recuperar l'esperit de la Constitució basat en el diàleg i el consens

Marín-Buck demana al Fadrell recuperar l'esperit de la Constitució basat en el diàleg i el consens - (foto 1)

    El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha demanat hui, especialment als membres del Acord del Fadrell que recuperen l'esperit de la Constitució basat en el diàleg i el consens”.

    En aquest sentit, Marín-Buck ha criticat “la imposició a la qual ens té acostumats el Govern d'Amparo Marco, més pròpia d'una dictadura que d'una democràcia”. “una actitud que perjudica l'oposició constructiva i per descomptat, a l'estabilitat del govern de coalició perquè la lluita d'egos dels socis preval sobre els interessos generals”, ha lamentat el portaveu de Cs.

    Marín Buck ha defensat “els més 40 anys de unió, de democràcia, de llibertat i de progrés econòmic i social proporcionats per la Constitució i en aquest sentit hem de continuar avançant i millorant per a tindre d'altres anys més de benestar i prosperitat”.

    Finalment, el portaveu de Cs ha demanat a tots els grups municipals i especialment als membres del Fadrell a “predicar amb l'exemple de servei públic, i anteposar les necessitats dels castellonencs a la dels interessos partidistes i personalistes”.

    Pujar