29 de novembre de 2020 29/11/20

L’Institut Valencià de Cultura porta l’espectacle “Lù-Cia” al Teatre Principal de Castelló

L’Institut Valencià de Cultura porta l’espectacle “Lù-Cia” al Teatre Principal de Castelló - (foto 1)

  L’Institut Valencià de Cultura presenta al Teatre Principal de Castelló l’obra “Lù-Cia”, de la companyia Maduixa. La representació es farà en una doble sessió el dia 1 de febrer a les 18.00 hores i a les 19.30 hores.

  Aquest espectacle aprofundeix en el poder de la creativitat i la imaginació com una forma d’evasió davant de la crueltat i la duresa de la vida.

  Després de cinc anys de l’última producció infantil de Maduixa “Dot” (Premi Max i Premi Feten al millor espectacle familiar) i després del reeixit “Ras” que va fer més de mil representacions en més de 15 països, la companyia valenciana Maduixa s’endinsa en un nou projecte que torna als seus orígens amb un format en què el públic estarà a l’escena per a viure des d’aquesta perspectiva una història carregada d’emocions.

  La idea i direcció és de Joan Santacreu, la dramatúrgia de Paula Llorens i està interpretat per Laia Sorribes i Melissa Usina.

  Les protagonistes d’aquesta història viuen en un lloc envoltades de terra i pobresa. Treballen i treballen al camp sense descans, però per a sobreviure han convertit el seu treball en un joc i és que... és impossible prohibir a un xiquet que jugue.

  Lù, que significa ‘camí’ en xinés tradicional, combina la dansa, l’ingeni i l’audiovisual. Amb aquest projecte la companyia Maduixa aposta per un espectacle íntim carregat d’imatges poètiques i sentiments. Una producció especial per a celebrar els quinze anys de la companyia.

  Dansa i arts plàstiques per a gaudir en família d’un espectacle màgic, creatiu i poètic.

  Pujar