4 de desembre de 2020 4/12/20

L’executiva de Compromís per Castelló valora l'última reunió de seguiment del’Acord de Fadrell

  • La formació comunicarà demà la seua postura als socis de govern «per lleialtat i respecte»

Compromís per Castelló valorarà l'última reunió de seguiment de l’Acord de Fadrell durant la Comissió Executiva Local (CEL) d’aquestavesprada. Per al partit és prioritari aprovar els pressupostos «idesbloquejar la gestió municipal immediatament», tal com van incidir durant la trobada de divendres passat.

Així ho ha afirmat el portaveu de Compromís per Castelló, Miguel Ginés,qui ha puntualitzat que la decisió al respecte del posicionament delgrup «la comunicarem demà, i en primera persona, als nostres dos socis de govern per lleialtat i respecte». Ginés ha assegurat que els altres dos partits de l’acord «seran els primers a saber-ho i no se n’assabentaran per la premsa».

Cal destacar que els tres regidors del grup municipal de Compromís per Castelló es van posicionar a favor del compliment dels estatuts per a convocar l’assemblea de festes. Tal com va informar la coalició mitjançant un comunicat, l’Acord de Fadrell recull que es respectaran les conclusions dels congrés magdalener. En aquest sentit, el grup defensa «que es respecten els estatuts de festes que encara està vigents i mitjançant els quals s'han creat els òrgans superiors del Patronat de Festes i l'Assemblea General».

Pujar