20 de gener de 2021 20/1/21

‘L’Escoleta de Pasqua’ al Planetari estarà dedicada a conéixer i realitzar tallers de grans inventors

‘L’Escoleta de Pasqua’ al Planetari estarà dedicada a conéixer i realitzar tallers de grans inventors - (foto 1)

    La Regidoria de Cultura, encapçalada per Verònica Ruiz, i l'empresa local de gestió d'activitats per a xiquets i xiquetes, Sagals, han programat una sèrie d'activitats i tallers infantils per a les vacances de pasqua. Aquesta escola de vacances té l'objectiu de què els menuts coneguen i aprenguen mitjançant activitats científiques qui foren grans inventors com Thomas Edison, Nicola Tesla, Graham Bell, Marie Curie o els germans Wright.

    Entre les activitats es troben la creació d'invents com el 'focus d'Edison', el 'telèfon de gots' i el 'paracaigudes' o experiments com la 'sorra kinètica'. A més, comptarà amb activitats de caràcter més lúdic com la recerca del tresor, una gimcana i altres jocs. L'escoleta posarà fi a la setmana d'experiències científiques amb una festa de comiat.

    Es tracta d'una activitat gratuïta dirigida a xiquets i xiquetes d'entre 4 i 12 anys. Per a participar en l'escoleta serà necessària la inscripció en www.sagals.es/planetario fins a cobrir l'aforament, que serà d'un màxim de 50. Una vegada realitzada la inscripció s'organitzaran grups segons l'edat dels assistents.

    Els infants matriculats podran gaudir d'unes jornades d'experiències divertides i creatives que despertaran l'entusiasme dels més menuts per la ciència. Així doncs, 'L'Escoleta de Pasqua' es realitzarà entre el dimarts 18 i el divendres 21 d'abril al Planetari del Grau de Castelló, i en horari de 9.30 fins a les 13.30 hores.

    Pujar