2 de desembre de 2020 2/12/20

L’Ajuntament aporta 10.000 euros per garantir aliments als desplaçats pel conflicte sirià

L’Ajuntament aporta 10.000 euros per garantir aliments als desplaçats pel conflicte sirià - (foto 1)

    L'Ajuntament de Castelló ha subscrit un conveni amb l'Associació Comitè Espanyol d'UNRWA, l'agència de les Nacions Unides que treballa amb Palestina, per finançar el projecte 'Aliments per a la supervivència de la població desplaçada pel conflicte sirià', al qual les arques municipals aportaran 10.000 euros.

    L'ajuda es destinarà per aportar un increment nutritiu a la població més vulnerable a través de paquets alimentaris d'alt valor calòric. El projecte està orientat als refugiats palestins a Síria i s'emmarca dins el Pla de Resposta a l'Emergència per a aquest any. Es tracta d'un projecte concret que es desenvoluparà en els propers mesos i que es carregarà als pressupostos de 2016.

    El regidor de Benestar Social, José Luis López, ha destacat que "l'equip de govern té la ferma voluntat de treballar amb aquesta entitat en el finançament del projecte d'aliments per a la supervivència". Cal recordar la implicació de la regidoria amb l'Associació Comitè Espanyol d'UNRWA ja que fins i tot López l'alcaldessa, Amparo Marco, s'han reunit en diferents ocasions amb la directora executiva d'aquesta entitat.

    També ha destacat la voluntat de col·laborar per part de l'Ajuntament la portaveu del govern municipal, Verònica Ruiz, que ha assenyalat que "aquest equip treballarà sempre en tot allò que estiga al nostre abast per poder ajudar els damnificats per conflictes com el sirià". L'Ajuntament de Castelló ja va declarar la ciutat com acollidora de refugiats.

    Pujar