22 de gener de 2021 22/1/21

Un jove de Castelló condemnat a 4 anys de presó per abusar d'una dona mentre dormia

Un jove de Castelló condemnat a 4 anys de presó per abusar d'una dona mentre dormia - (foto 1)

    L'Audiència de Castelló ha condemneu a un home de 34 anys a quatre anys de presó per haver abusat sexualment d'una jove mentre aquesta dormia a la casa d'un amic. L'acusat va ser sorprés pel propietari de l'habitatge mentre intentava mantindre relacions amb la víctima dormida. 

    Segons recull la resolució judicial, els fets van ocórrer fa quasi dos anys en la capital de la Plana quan l'home tornava de festa amb la seua núvia i uns amics – entre els quals es trobava la víctima -. En sentir-se indisposats per la ingesta de begudes alcohòliques i altres substàncies van decidir acostar-se a la casa d'un dels amics, lloc on va ocórrer l'agressió.

    Segons la declaració de l'amic que va sorprendre l'home aquest es trobava “damunt d'ella sense roba i amb els calçotets baixats en posició de mantindre relacions sexuals”. Uns fets que, segons el magistrat, són “constitutius d'un delicte d'abús sexual no consentit”.

    L'acusat ha sigut condemnat a quatre anys de presó i s'ha interposat una ordre d'allunyament de 500 metres de la víctima, així com del seu domicili i lloc de treball.

    Pujar