22 de setembre de 2020 22/9/20

La V Jornada On Social PARCTEC abordarà els plans per a impulsar el creixement de les empreses socials

    Dijous que ve 21 de setembre de 2017, la Fundació General de la Universitat Jaume I organitza la quarta jornada del projecte On Social PARTEC. El tema central d'aquesta quarta i última jornada serà «Conclusions i plans d'acció per a impulsar el creixement de les empreses socials i la dinamització de la generació d'innovació social».

    En aquesta jornada es presentaran les conclusions del projecte On Social PARCTEC desenvolupat durant els últims sis mesos amb el suport de la Diputació de Castelló. A més d'analitzar plans de creixement empresarial per a projectes socials i abordar formes de dinamitzar la generació d'innovació social debatuts per experts conferenciants durant les tres primeres jornades, l'esdeveniment de clausura del projecte servirà per a conèixer novetats sobre el programa emprenedor en l'àmbit social i tecnològic que la Universitat Jaume I engegarà aquest curs acadèmic i finalment, per a conèixer nous projectes empresarials relacionats amb la innovació i l'emprenedoria social.

    En aquesta última línia, la jornada comptarà amb la participació dels següents ponents: Julia Salom, de Càtedra Ciutat de València; Imanol Gorriaran de Koopera i Isabel Baixauli, responsable de ZeroAcoso / BBVA Momentum.

    La cita serà en la sala multiusos de l'Edifici Espaitec 2, situada en la segona planta. L'assistència és gratuïta prèvia inscripció en www.espaitec.uji.es.

    Pujar