2 de desembre de 2020 2/12/20

Imposició de Bandes a la Reina de la Magdalena 2018, Carla Bernat i les seues dames

Imposició de Bandes a la Reina de la Magdalena 2018, Carla Bernat i les seues dames  - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Castellón - Magdalena 2018 - Imposición Bandas Corte Mayor
  Castellón - Magdalena 2018 - Imposición Bandas Corte Mayor
  MÉS FOTOS
  Imposició de Bandes a la Reina de la Magdalena 2018, Carla Bernat i les seues dames  - (foto 2)
  Imposició de Bandes a la Reina de la Magdalena 2018, Carla Bernat i les seues dames  - (foto 3)
  Imposició de Bandes a la Reina de la Magdalena 2018, Carla Bernat i les seues dames  - (foto 4)
  Imposició de Bandes a la Reina de la Magdalena 2018, Carla Bernat i les seues dames  - (foto 5)
  Imposició de Bandes a la Reina de la Magdalena 2018, Carla Bernat i les seues dames  - (foto 6)

  La ciutat de Castelló s'ha tornat a vestir de gala aquesta nit, per donar la benvinguda al curs fester del 2017 amb una de les cites més esperades de l'any, la imposició de bandes a les representants de la Magdalena d'enguany.

  El teatre va obrir les seves portes sobre les 19:00 hores per acollir l'exaltació de la Reina de la Magdalena. Autoritats locals, presidents i membres del sector gaiater, representants de diferents associacions del municipi, veïns i amics de la protagonista van començar a fer acte de presència per complimentar a la nova jove que representarà a la ciutat de Castelló al llarg d'aquest exercici. Així com altres delegacions i les representants del passat exercici, Estefania Climent i Berta Montañés.

  L'escenari es va il·luminar per rebre a les 19 Madrines de les gaiates de la ciutat, seguidament, van pujar a l'escenari les Dames de la Ciutat, que compondrà la Cort d'Honor de la Reina formada per: Maria Torres Claramonte (Gaiata 2 Fadrell); Raquel del VigoFerrer (Gaiata 5 Hort dels Corders); Laia Tirado Salvador (Gaiata 12 El Grau); Patricia Lacasa Bernat (Gaiata 7 Cor de la Ciutat); Beatriz Belenguer Mercè (Gaiata 15 Sequiol) i Natalia Palacios Bernad (Gaiata 1 Brancal de la Ciutat).

  L'escenari lluïa un tron buit que promte va ocupar la Reina de la Magdalena 2017, Carla Bernat.

  La gala va adoptar un caràcter més solemne quan es va procedir a llegir l'Acta de Nomenament de les noves representants. Després de la lectura, l'alcaldessa, Amparo Marco va imposar la banda a la nova Reina de les festes fundacionals de la capital de la província, qui emocionada va acollir el seu càrrec i amb el ram de flors salutació a tots els assistents, els qui li van mostrar la seua benvinguda amb una gran ovació. Com ella, totes les presents a l'escenari van rebre la seua respectiva distinció.

  Un emotiu discurs va donar pas a la baixada de les protagonistes de la nit de l'escenari, posant així fi a l'acte d'exaltació.

  Pujar