28 de gener de 2020 28/1/20

Un home agredeix a un altre amb un ganivet en una discoteca de Castelló

Un home agredeix a un altre amb un ganivet en una discoteca de Castelló - (foto 1)
  • La víctima presentava diversos talls en un avantbraç i en el costat pel que va ser traslladat fins a l'Hospital General on va rebre diversos punts de sutura.

Agents de la Policia Local de Castelló han detingut aquesta matinada a un home de 31 anys d'edat per un presumpte delicte de lesions amb arma blanca en agredir amb un ganivet a un altre home durant una baralla a l'interior d'un local d'oci nocturn de l'Avinguda Gran Via Tárrega Monteblanco.

Els fets s'han produït sobre les quatre i mitja de la matinada quan el C.I.M.S.E. ha rebut un avís del servei d'emergències 112 que alertava d'una batussa entre dos homes dins d'una discoteca del Polígon Els Xiprers. Fins al lloc s'ha desplaçat ràpidament una patrulla del Grup d'Intervenció de Proximitat, G.I.P., els agents del qual, en arribar a la porta del local on s'havia produït la baralla, han sigut requerits amb urgència per diversos dels empleats d'aquest.

Aquests han informat els policies que la batussa ja havia finalitzat però tant l'agressor com la víctima encara es trobaven a l'interior de la discoteca. A més aquest personal ha assegurat als agents que la persona ferida requeria d'assistència sanitària ja que tenia diversos talls efectuats amb una arma blanca.

En aqueix moment ha arribat al lloc dels fets un servei d'emergències sanitàries de Castelló, els facultatius de les quals han assistit a la víctima de l'agressió, la qual havia sigut evacuada de l'interior de la discoteca pel personal de l'empresa. La persona ferida, un home de 26 anys d'edat, presentava diversos talls superficials al braç esquerre i diverses ferides en el costat que requerien d'atenció hospitalària ja que algunes d'elles tenien entre tres i quatre centímetres de profunditat. A més els agents han pogut constatar que les lesions que presentava la víctima eren compatibles amb una agressió amb arma blanca.

A la vista d'aquests fets, els agents han procedit a la detenció del presumpte agressor, J.A.G.A., de 31 anys, el qual estava sent retingut pels empleats del local d'oci a l'interior de la discoteca. La persona arrestada ha sigut detinguda per un presumpte delicte de lesions i l'arma emprada, un ganivet de grans dimensions, ha sigut entregat als agents després que el personal del local li ho arrabassara al presumpte agressor quan han mediat en la baralla.

Pujar