28 de setembre de 2020 28/9/20

El Grau es convertirà en la capital del pop-rock provincial amb el BP Sant Pere Music Contest

El Grau es convertirà en la capital del pop-rock provincial amb el BP Sant Pere Music Contest - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Grau es convertirà en la capital del pop-rock provincial amb el BP Sant Pere Music Contest - (foto 2)

  El Grau sonarà més que mai a pop-rock durant les festes de Sant Pere. El BP Sant Pere Music Contest convertirà al Grau en l'epicentre musical de la provincial del 26 al 28 de juny amb tres nits de concerts gratuïts, incloent una final amb grups i djs nacionals en la sala Opal, un esdeveniment amb el qual la refineria BP celebra així la seua 50 aniversari en el Grau.

  El tinent d'Alcaldia del Grau, Rafa Simó, ha assenyalat que "aquest tipus d'esdeveniments contribueixen a potenciar el costat cultural de les festes de Sant Pere a més de convertir-se en una plataforma per a grups locals". Simó ha acompanyat al responsable de relacions institucionals de BP, Juan Carlos Navarro, i a Héctor Olaria, de la Sala Opal, en la presentació d'aquest festival.

  Els guardons del certamen constaran d'un premi d'1.500 euros, un segon premi de 750 euros i una borsa d'ajuda de 300 euros per a les bandes semifinalistes. La convocatòria s'obrirà en la plataforma digital Riffbizz del 25 de maig al 18 de juny i fins al 22 de juny s'obrirà una votació popular en el propi portal web.

  D'entre tots els grups inscrits en la convocatòria oberta en aquesta plataforma es triaran sis semifinalistes. El divendres 23 de juny a les 12:00 es comunicaran els grups que actuaran en les semifinals així com el dia i l'horari assignats. Durant els dies 26 i 27 l'escenari situat enfront de la Pacheca, en el centre de les festes del Grau, albergarà les semifinals. En elles participaran tres grups cada dia de 20:00 a 00:00 en un escenari a l'aire lliure.

  De cada jornada, un jurat professional triarà un grup que passarà directament a la final del dia 28 en la sala Opal. D'aquesta forma, el dia de la final es podrà gaudir dels concerts dels dos grups seleccionats al costat de Cycle, un grup de electropop, i Diners. Aquesta jornada es tancarà amb els djs Sets de Florent i Jo DJ, compositor i guitarrista dels Planetes, i Ale Costa DJ. Una festa que s'iniciarà a les 00:00 amb dos escenaris diferents: un a l'interior de la sala i un altre en Opal Lounge.

  "L'entrada a tots els concerts serà totalment gratuïta i formarà part de les festes de Sant Pere, amb el que augmentarà l'oferta musical i d'oci dins de les festes del Grau", ha destacat el tinent d'Alcaldia Rafa Simó.

  Pujar