29 de novembre de 2020 29/11/20

Garcia: "Estem més prop d’aconseguir el Pla General que permeta créixer i rebre inversions de forma ordenada i sostenible"

Garcia: "Estem més prop d’aconseguir el Pla General que permeta créixer i rebre inversions de forma ordenada i sostenible" - (foto 1)

    El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha explicat que “demà, 30 d’abril, l’Acord del Grau tirem endavant la resposta a les al·legacions al Pla General Estructural, i així marquem la línia i dibuixem la senda del Castelló que volem, un Castelló que tindrà un urbanisme sostenible i realista”. “És una de les dues votacions més importants de cara a l'urbanisme de la ciutat perquè ficarem les bases per a protegir el nostre territori”, ha matisat.

    L'edil ha manifestat que "amb el Pla General que promovem Castelló serà una ciutat cohesionada que separa el que són les zones industrials de les residencials i diem adéu a l’especulació urbanística i a l’urbanisme a la carta del Partit Popular”. A més a més, "tindrem un urbanisme que pensa en la mobilitat sostenible i feminista”, ha remarcat.

    "Ho fem d’una forma valenta en el moment que hem pogut i hem tingut tota la documentació necessària. Vam dir des d’un principi que era una carrera de llarg recorregut”, ha afirmat l’edil.

    A més, “ho hem pogut tirar endavant i ho fem amb la consciència que hem avançat moltíssim amb el Pla General Estructural que tant necessita Castelló perquè vinguen inversions i créixer de forma ordenada i sostenible, i per construir una ciutat per a les persones” ha conclòs el portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia.

    Pujar