4 de desembre de 2020 4/12/20

La Gaiata 4 viatja fins als orígens de la ciutat de Castelló en la presentació de les seues Padrines per al 2020

La Gaiata 4 viatja fins als orígens de la ciutat de Castelló en la presentació de les seues Padrines per al 2020 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Presentación Gaiata 4 - L'Armelar
  Presentación Gaiata 4 - L'Armelar
  MÉS FOTOS
  La Gaiata 4 viatja fins als orígens de la ciutat de Castelló en la presentació de les seues Padrines per al 2020 - (foto 2)
  La Gaiata 4 viatja fins als orígens de la ciutat de Castelló en la presentació de les seues Padrines per al 2020 - (foto 3)
  La Gaiata 4 viatja fins als orígens de la ciutat de Castelló en la presentació de les seues Padrines per al 2020 - (foto 4)

  Andrea Vicente Ribes i Noa Pascual Soler, són ja oficialment padrina i padrina infantil de la Gaiata 4 per a les festes de la Magdalena 2020. Ambdues, acompanyades del seu president Alfonso Barrera, van viure el dissabte a la nit la seua presentació oficial.

  Abrigallades per tota la comissió, amics i familiars el Palau de la Festa es va convertir en l'escenari d'una nit que difícilment podran oblidar. En aquesta ocasió, la Gaiata tom com a punt de partida de la presentació els orígens de la ciutat de Castelló i en conformació de la cultura al seu voltant.

  Un viatge al passat amb el qual tots els que conformen la Gaiata 4 han volgut donar la benvinguda al nou exercici fester, en el qual igual que les festes patronals ells també celebren la seua 75 aniversari.

  Pujar