1 de desembre de 2020 1/12/20

La Gaiata 12 viatja fins a les arrels de les tradicions en el seu acte de presentació

La Gaiata 12 viatja fins a les arrels de les tradicions en el seu acte de presentació - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Presentació Gaiata 12 - El Grau
  Presentació Gaiata 12 - El Grau
  MÉS FOTOS
  La Gaiata 12 viatja fins a les arrels de les tradicions en el seu acte de presentació - (foto 2)
  La Gaiata 12 viatja fins a les arrels de les tradicions en el seu acte de presentació - (foto 3)
  La Gaiata 12 viatja fins a les arrels de les tradicions en el seu acte de presentació - (foto 4)

  Una setmana més el Palau de la Festa de Castelló es va convertir en epicentre de la festa castellonenca aquesta vegada de mà de la Gaiata 12, que aquest dissabte va presentar als seus representants per a la Magdalena 2020.

  Un acte carregat de records amb el qual tots els assistents van poder realitzar un recorregut fins a les arrels de les tradicions i la importància que aquestes es vagen transmetent de generació en generació.

  Emocions, il·lusió i nostàlgia, són només alguns dels sentiments que es van poder respirar en la nit del dissabte entre les parets del Palau. I no és per a menys, perquè el moment és únic i irrepetible per a tots els protagonistes.

  La Gaiata 12 estarà representada aquest 2020 per Miriam Hidalgo Cantavella i Marina Torrent Martínez, en qualitat de Padrina i Padrina Infantil respectivament. Ambdues estaran acompanyades per les seues dames, comissions i acompanyants.

  En el cas de les Dames seran Maria, Maria Jose, Ainara, Claudia, Clara i Mireia. I els acompanyants de la Padrina Major seran: Pedro, Alejandro, Jorge, Aaron, Jorge i Miguel.

  Per part seua, la Comissió Infantil la componen les xicotetes Gal.la, Sofía, Anaraids, Lara, Nieves ,Ania, Leire, Ariadna, Sofía, Susan i Pau. I ho acompanyants infantils seran Hugo, Joan, Iván, Javi, Héctor i Pablo.

  Una comissió molt nombrosa amb la qual la  Gaiata 12 espera viure un any fester en gran.

  Pujar