1 de desembre de 2020 1/12/20

La Gaiata 11 presenta a la seua cort d'honor per a aquest 2020

La Gaiata 11 presenta a la seua cort d'honor per a aquest 2020 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Presentació Gaiata 11 - Forn del Pla
  Presentació Gaiata 11 - Forn del Pla
  MÉS FOTOS
  La Gaiata 11 presenta a la seua cort d'honor per a aquest 2020 - (foto 2)
  La Gaiata 11 presenta a la seua cort d'honor per a aquest 2020 - (foto 3)

  El Palau de la Festa de Castelló s'ha tornat a omplir de gent aquest dissabte dia 23 de novembre per a recolzar a tota la comissió i, sobretot, a la pròxima cort d'honor que ha sigut presentada. Águeda Bellido Guillem i Lledó Nebot Fabregat ja han sigut nomenades madrines.

  El mestre de la cerimònia va ser Enrique Palazón i de la part artística es va encarregar una companyia de teatre. L'acte es va basar en el musical “Priscil·la, Reina del desert”. Va ser una obra molt atrevida, dinàmica, divertida i també musical, ja que va haver-hi una part que van ser balls.

  Águeda Bellido, madrina, va estar acompanyada per la seua cort d'honor i les seues respectives parelles. Victoria Albert i Mon acompanyada per Sergio Godes i Ortí; Lucía Blasco i Gómez per Manolo Manjavacas i Alonso; Lledó Calero i Andrés per Javier Godes i Garbí; i Marta Armijo i Cabedo per Sergio Naranjo i Maruri.

  També la madrina infantil, Lledó Nebot, va estar recolzada per la seua cort. Anna Manjavacas i Arenas per Diego Godes i Galvez; Yulia Nieto i Capdevila per Javier Marín i Hernando; Lourdes Nieto i Capdevila; Ada Torres i Montañés per Óscar Godes i Gálvez; Sofia Robres i Peris per Pol Nebot i Fabregat; i Balma Albert i Mon per Gonzalo Navarro Villalba.

  Així doncs, esment especial per l'agermanament amb la gaiata 10 El Toll i el nomenament al “Forner de l’any 2020”, Manuel Gomis i Selva, president de la foguera Hernán Cortés d'Alacant, pels seus 27 anys dedicats al món de la festa i ser un dels millors amfitrions d'Alacant.

  També va haver-hi tres números musicals i tres actuacions teatrals. En finalitzar l'acte, hi havia discomòbil per acabar la nit tots junts, tant comissió com amics i familiars.

  Pujar