25 de setembre de 2020 25/9/20

La Gaiata 14 fa honor en la seua presentació al CD Castelló

La Gaiata 14 fa honor en la seua presentació al CD Castelló - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Castelló - Magdalena 2020 - Presentació Gaiata 14
  Castelló - Magdalena 2020 - Presentació Gaiata 14
  MÉS FOTOS
  La Gaiata 14 fa honor en la seua presentació al CD Castelló - (foto 2)
  La Gaiata 14 fa honor en la seua presentació al CD Castelló - (foto 3)
  La Gaiata 14 fa honor en la seua presentació al CD Castelló - (foto 4)

  El Palau de la Festa de Castelló s'ha plenat de gent una vegada més aquest dissabte per a abrigallar a la comissió, en aquest cas de la Gaiata 14 Castàlia, on Cynthia Broch Mas i Lucia Benítez García van brillar per si soles. Durant la presentació, s'ha anat contant la història del Club Esportiu Castelló per a donar-se suport al sector i, sobretot, a la peça més important, el Castàlia.

  Els mestres de la cerimònia van ser Francisco Ortuño Bosch i Aitana Casanova Ribera, els qui van estar acompanyats per la madrina, Cynthia, i la madrina infantil, Lucia. La primera va estar recolzada per les seues dames d'honors Paula Torres Andreu, Sheila Forcada Pacheco, María Lidón García Gargallo i Georgina Espinosa Miranda. Borja Castillo Roig, Cristian Espinosa Miranda i Marc Carmona Ponte van ser els seus acompanyants.

  A Lucia la van acompanyar les seues dames d'honors infantils Carmen Fabra Giménez i Lucia Ancares Pérez, i el seu acompanyant infantil, Alejandro Monfort Batres.

  Daniel Martí Andreu, president de la Gaiata, tampoc es va voler perdre l'esdeveniment, ni tampoc Noelia Sánchez Ortega, gaiatera d'honor, i Emilie Fajardo Gonell, gaiatera d'honor infantil.

  Respecte a l'acte, van pujar primer els estàndards i, a continuació, les madrines de l'any passat. Així mateix, van pujar la cort infantil i després la major, les qui abans d'asseure's, les van imposar la banda de dama d'honor.

  Finalment, va arribar el plat fort amb les madrines principals. Les madrines de l'any passat van imposar la banda a les d'enguany, tant a la major com a la infantil. Després va tindre lloc l'ofrena, on amics i associacions germanes van pujar a l'escenari.

  La sorpresa va ser que joves d'altres gaiates van realitzar dos balls amb samarretes del CD Castelló. També va ser una alegria per a les madrines veure qui eren els presentadors i els qui pujaven a fer l'ofrena, ja que era una informació que desconeixien.

  En finalitzar l’acte de presentació, va haver-hi discomòbil a càrrec de la Discomòbil En Moviment, els qui van ambientar la nit de tota la comissió i amics que es van acostar fins allí per a viure-la tots junts.

  Festes de la Magdalena 2020

  Festes de la Magdalena 2020Entrar en el especial
  Pujar