elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Festes dispararà l'espectacle piromusical ‘Castelló, música i so’ el pròxim 6 de desembre

  • L'acte serà al parc de l'Auditori i Palau de Congressos a partir de les 21.00 hores i a càrrec de Pirotècnia Peñarroja

L'Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal de Festes, ha organitzat per a dilluns que ve, 6 de desembre, l'espectacle piromusical Castelló, música i so. La pirotècnia Peñarroja serà l'encarregada de disparar el piromusical, que tindrà lloc al parc de l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló a partir de les 21.00 hores i amb una duració aproximada d'uns 20 minutos. Es recomana que el públic se situe en la zona del carrer Pintor Carbó-bulevard Blasco Ibañez.

El regidor de Festes, Omar Braina, ha detallat que “l'espectacle està dissenyat per a fusionar pólvora i música de festa, i tindre un detall amb les gaiates i les colles, i amb el món de la festa en general, en una jornada festiva com és el Dia de la Constitució”. “Confiem que el públic gaudi del piromusical i insistim en el compliment de les mesures de prevenció i protecció davant la covid-19 durant l'espectacle”, ha indicat Braina.

Pujar