elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mor una dona de 62 anys després de ser atropellada a Castelló

Mor una dona de 62 anys després de ser atropellada a Castelló
  • El conductor implicat ha donat negatiu en drogues i alcoholèmia

MÉS FOTOS
Lloc de l'accident. Google maps

Una dona de 62 anys ha mort a primera hora d'aquest matí a l'ésser atropellada a la ciutat de Castelló. S'investiguen les causes de l'atropellament que ha acabat amb la vida d'aquesta dona de manera fulminant ja que, a l'arribada dels serveis sanitaris, la dona ja havia mort.

Fonts policials han informat que la vianant ha quedat atrapada en la part inferior del vehicle implicat i encara que ha sigut ràpidament excarcerada pels Bombers Municipals i immediatament atesa pels facultatius mèdics, aquests han certificat la mort de la dona després de l'atropellament.

Al lloc també s'ha desplaçat la Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló els agents de la qual han arreplegat les petjades i vestigis deixats pel turisme implicat, han pres manifestació als testimonis i al conductor implicat en l'atropellament i han iniciat la investigació per a esclarir les causes de l'atropellament. Aquests també han sotmès al conductor implicat a la prova d'alcohol i drogues donant en ambdues un resultat negatiu.

Segons han explicat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, a les 8 hores ha entrat un avís a l'CICU mitjançant el qual s'alertava que una dona havia estat atropellada per un cotxe a l'avinguda Camp de Morvedre de Castelló.

El CICU ha mobilitzat una unitat de SAMU i una unitat de SVB. L'equip mèdic del SAMU només ha pogut confirmar la mort de la dona de 62 anys.

Pujar