elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les discretes noces de l'expresident Alberto Fabra i Silvia Jato

Les discretes noces de l'expresident Alberto Fabra i Silvia Jato
  • La família íntima van ser els testimonis de l'enllaç que es va oficiar ahir en una notaria de Castelló

L'ex president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, es va casar ahir a Castelló amb la popular presentadora Silvia Jato.

La família més íntima van ser els únics testimonis de l'enllaç després de diversos anys de festeig que es va celebrar en una cèntrica notària de Castelló. Segons ha pogut saber elperiodic.com, alguns companys del Partit Popular de Castelló, on Alberto Fabra va ser alcalde, coneixien el feliç enllaç. Encara que eren molt pocs els que sabien els plans de noces de l'actual senador pel Partit Popular i la presentadora gallega. "Ho ha fet de forma molt discreta, en el seu estil", asseguren companys de partit.

Alberto Fabra i Silvia Jato van iniciar la seua relació en 2015. En aquell any el castellonenc va assumir la presidència de la Generalitat Valenciana i al llarg d'aquests sis anys han portat el seu festeig en la més estricta intimitat.
Ahir, van formalitzar el seu amor amb unes noces íntimes, quasi un any després que Alberto Fabra isquera de l'UCI on va estar ingressat per coronavirus.

Pujar