1 de desembre de 2020 1/12/20

La Diputació aportarà 20.000 euros per a l’equipament del nou Centre de Dia de síndrome de Down de Castelló

La Diputació aportarà 20.000 euros per a l’equipament del nou Centre de Dia de síndrome de Down de Castelló - (foto 1)
  • Per a la vicepresidenta Patricia Puerta, l’obertura d’aquest espai suposarà “una millora de la qualitat assistencial dels usuaris”

La Diputació de Castelló subscriurà un conveni de col·laboració valorat en 20.000 euros amb la Fundació Síndrome de Down per a l’adquisició de l’equipament del nou centre de dia que el col·lectiu està habilitant al carrer de la República Argentina de Castelló de la Plana. Aquest centre donarà servei a 20 persones derivades del centre ocupacional i que, per edat, necessiten d’una major atenció assistencial. Això permetrà alliberar noves places al servei de formació i ocupació, el que, al mateix temps, permetrà reduirà la llista d’espera.

Per a conéixer l’estat del projecte d’obertura del centre, la vicepresidenta i diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, s’ha reunit amb la presidenta de la Fundació, Rosa Prades, i el president de l’Associació Síndrome de Down Castelló, Alberto Mateu, els quals han traslladat la seua satisfacció per poder comptar amb la col·laboració de la institució provincial “per a poder obrir aquest centre tan esperat per la nostra associació, les famílies i els propis usuaris”, ha assegurat Prades. Puerta, per la seua banda, ha dit que “amb la compra del nou equipament estem donant un gran pas per a l’obertura d’aquest centre que millorarà la qualitat assistencial a les persones amb síndrome de Down de la zona de Castelló i de la Plana”.

Així mateix, la vicepresidenta s’ha posat a disposició de l’Associació per a reivindicar a les administracions ajudes públiques per a places de centre de dia de nova creació.

Pujar